Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging is iets wat u zeker een keertje moet proberen. Deze behandeling maakt de voetverzorging compleet. Cosmetische voetverzorging is meer dan het mooi maken van de voeten, het is de brug naar totaal verzorging. In een cosmetische voetbehandeling staat de huidproblematiek en het algemeen gevoel van welzijn centraal.

Onze voethuid heeft verzorging nodig, dit komt omdat veel factoren van buitenaf een aanval doen op de van nature gezonde voethuid. Ook kan de vochthuishouding van uw voeten uit balans zijn waardoor de huid uitdroogt en zijn natuurlijke bescherming verliest.

Het uitdrogen van de voethuid kan ontstaan door onder andere vloerverwarming, het intensief reinigen van de huid met te agressieve producten, verkeerd schoeisel en dergelijke. Ook kunnen andere factoren een rol spelen zoals bijvoorbeeld: medicijnen, stress, verkeerde

voeding of interne ziektes. Dit kan leiden tot: droge en/of ruwe huid, kloven en overmatige eeltvorming, dunne slecht doorbloede huid.

Het is genieten van de bovenste plank, en nog eens goed voor uw doorbloeding en de huid ook. Ook voelen uw benen en voeten na zo’n behandeling weer lekker zacht aan. Wat wilt u nog meer.

Deze behandeling kan in een pakket gegeven worden of in deelbehandelingen uitgevoerd worden.